Re-birth your Skin

Naarmate de jaren vorderen, veroudert onze huid onder meer door de UV straling van de zon en door de afnemende aanmaak van collageen. Als gevolg hiervan zien we dat de huid door elasticiteit verliest, rimpels verschijnen en rode bloedvaatjes en pigmentvlekken ontsieren de huid. Toch willen we graag zolang mogelijk een gezonde en jeugdige uitstraling behouden.

De behandeling met hoge dosis van Vit. A esters het actiefste ingrediënt in de strijd tegen huidveroudering van Beaute Pacifique zal u weer een frisse en jongere uitstraling geven!

Klinisch resultaat in 5 dagen met Deense topkwaliteit!

Beauté Pacifique biedt een wetenschappelijk bewezen gamma van cosmeceutische huidverzorgingsproducten uit Denemarken die uitstekende anti-aging resultaten leveren den die de kwaliteit, textuur van de huid verbeteren door middel van reparatie, herstel en onderhoud van collageen weefselstructuren. Dit zorgt ervoor dat de huid wordt beschermd en in optimale conditie wordt gehouden.

Wat te gebruiken na de behandeling?

De producten werden ontwikkeld door de Deense wetenschapper, Flemming K. Christensen. Dit gamma combineert het beste van bestaande en nieuwe farmaceutische wetenschappen met gegarandeerde resultaten. Aan de hand van de Beauté Pacifique DermaScan kan de onderhuidse activiteit worden geanalyseerd waarbij u na enkele maanden gebruik van de producten via de scanner met eigen ogen ziet hoe uw huid verbeterd is.

Voor:

Na:

Enkele voordelen die u zal ervaren bij het gebruik van Beauté Pacifique producten :

  • Verbetert verouderde en door de zon beschadigde huid
  • Verbetert de elasticiteit, textuur en tonus
  • Vermindert fijne lijntjes en rimpels
  • Vermindert pigmentatie en vlekken
  • Verbetert huidaandoeningen zoals acne, eczeem en psoriasis

Terwijl veel producten alleen in staat zijn om te werken op de bovenste huidlaag of er net onder, laat het unieke gepatenteerde afgiftesysteem in Beauté Pacifique producten hoog gedoseerd vitamine A doordringen in de diepere lagen van de huid. Dit activeert de cellen die verantwoordelijk zijn voor het repareren en de wederopbouw van collageen en vezelstructuren in de diepere huidlagen en na gebruik gedurende korte tijd verschijnt een gezondere en jongere huid. Bij voortgezet gebruik zijn de resultaten verbluffend.

De huid is ons allerbelangrijkste orgaan. We dragen onze huid dagelijks. Voelen we aan onze huid dat iets niet klopt en het ziet er dan ook nog eens niet uit, dan worden we plots heel zelfbewust. Met een gezonde, sterke, en stralende huid maken we automatisch een goede eerste indruk en krijgen we uiteraard meer zelfvertrouwen.

Met het ultrasound echografiesysteem kunnen we in de huid van de persoon kijken om te zien wat jarenlange schade van binnen en van buiten heeft aangericht. De ware toestand van de huid, structuur, leeftijd van de huid, dikte, tot in de diepste lagen wordt dan blootgelegd. Zelfs na vijf dagen gebruik van de voorgeschreven producten van Beauté Pacifique toont de DermaScan resultaat. De huid herpakte zich onmiddellijk en begon een herstel zoals nooit eerder gezien bij enig welk ander huidverbeteringsmerk.

© 2015 - Instituut Dominique. Alle rechten voorbehouden. | Designed by Cre@ctiv