Gave huid zonder acné

In 5 dagen een nieuwe huid zonder acné, dat kan dankzij Schrammek.

De GREEN-PEEL kruidenpeelingkuur, is een medisch ontwikkelde en wereldwijd toegepaste biologische methode voor de peeling van de huid op zuiver plantaardige basis, op punt gezet door dr. Med. Christine Schrammek. Deze peeling helpt bij verschillende problemen:

  • onzuivere huid
  • grote poriën
  • vroegtijdig verouderde huid verminderen
  • littekens
  • pigmentvlekken
  • acné (ontstekingen, puistjes, hormonale acné,…)

Zuiver plantaardig zonder chemische additieven:

Het uit kruiden, algen, mineralen, enzymen en vitamines bestaande GREEN-PEEL kruidenmengsel met 0% zuren, wordt bij de behandeling door intensief opgeleide vakkundige schoonheidsspecialistes op een speciale manier ingemasseerd. Daarbij ontstaat een zacht afschuren van de bovenste huidlagen met de microdeeltjes die aan de kruiden eigen zijn. Hierdoor wordt de groeizone van de huid voor de vorming van nieuwe cellen gestimuleerd. De huid wordt sterk doorbloed en daardoor verbetert de stofwisseling en de zuurstofvoorziening van de cellen. Enkele dagen later peelt de huid.

Acné, vette en onzuivere huid is één van de meest voorkomende huidproblemen en vereist een combinatie van ingrediënten die een ontstekingswerend effect hebben en die helpen om de talginhoud te reguleren en de talgproductie te verminderen zonder de huid uit te drogen!

We raden aan om een kuur met kruidenpeeling van Dr. Med. Christine Schrammek te starten met een vrij zachte behandeling om de huid in evenwicht te brengen en te genezen. Deze kuur zal de huid voorbereiden op intensievere kruidenpeelings die de eventuele littekens van acné zullen verminderen.

Hoeveel behandelingen heb je nodig?

Om de 2 weken één behandeling in het instituut (4 behandelingen) is ideaal, in combinatie met het gebruik van aangepaste producten voor de thuisverzorging. Deze producten worden steeds getest en aangeraden op basis van specifieke huidproblemen en huidconditie.

Het mooie aan deze kruidenpeeling is dat je na één behandeling al een zichtbaar resultaat hebt!

Voor wie?

Wij hebben ons verder gespecialiseerd en hebben een oplossing, ongeacht je leeftijd, voor je puber acné, je hormonale acné, je pré- en/of menopauze acné, zwarte punten en verwijde poriën.

Dit kan zonder je huid te beschadigen en zonder je huid uit te drogen!

Getuigenissen

“Na de vele zalfjes die niet hielpen zijn we in februari gestart met behandeling in het schoonheidsinstituut tegen acné.
We zijn nu eind april en het resultaat is ongelooflijk.
Mijn zoon (Giel) zijn huid is nog nooit zo zuiver en zacht geweest.”

Heidi

“Ongeveer een jaar geleden ben ik begonnen met de schoonheidsbehandelingen van Dominique. Na heel wat verschillende antibioticum uit te proberen maar zonder resultaat, ben ik bij Dominique terecht gekomen om mijn acné op een natuurlijke manier te verhelpen.
Ik ben super gelukkig met het resultaat! Je moet wel dedicated zijn om elke dag de zalfjes te smeren, maar het resultaat mag er zijn. Na enkele maanden had ik geen last meer van grote, rode ontstekingen op mijn huid. Mijn huid is door deze behandelingen ook meer gespaard gebleven van littekentjes. Ik voel me weer beter in mijn vel en durf weer zonder make-up buiten te komen, deze behandelingen hebben me weer gelukkig en zelfzeker gemaakt. Bedankt, Dominique!”

Lore

Voor

Na

© 2015 - Instituut Dominique. Alle rechten voorbehouden. | Designed by Cre@ctiv