Stars

Nieuw in de Benelux & razend populair in Amerika

De natuurlijke huidverjongingsbehandeling van STARS is het absolute hoogtepunt op het gebied van verstrakking, lifting en anti-aging.

Huidverslapping en rimpels zijn het gevolg van volumeverlies van de huid. Dit ontstaat doordat collageen vermindert in de huid. Door Stars krijg je een collageenprikkel. Die zorgt voor een extra boost, waardoor huidverslapping en rimpels gaan afnemen.

Waarvoor kan Stars gebruikt worden?

  • Rimpelreductie
  • Stevigere gelaats- en halscontouren
  • Preventieve anti-aging

Wat zijn de voordelen van de Stars RF?

  • De energie wordt enkel afgegeven op de gewenste diepte
  • Het levert meer nieuwe collageenrijke vezels op
  • Elasticiteit en kwaliteit van het weefsel verbeteren door thermische actie
  • Huidverstrakkend en liftend

Hoe werkt Stars?

Stars is de nieuwste methode om de huid te liften. Door de thermische energie worden cellen gestimuleerd om meer collageen aan te maken. Het subdermaal weefsel wordt verwarmd, wat versoepeling oplevert. Zo zal het proces van verjonging opgestart worden.

Voor wie?

Stars is een ideale behandeling voor iemand die de conditie van de huid wil verbeteren. Lichte maar ook diepere rimpels en huidverslapping kunnen aanzienlijk verminderen met deze behandeling.

Hoe het gewenste resultaat bereiken?

Elke huid verschilt en uiteraard speelt leeftijd een rol. Huidveroudering van de mens is niet te stoppen, maar een achteruitgang van de huidconditie kan wel vertraagd worden door bepaalde thuisproducten te gebruiken in combinatie met Stars behandelingen. Het is belangrijk om er naast deze behandelingen een goede levensstijl op na te houden.

STARS RESULTAAT GEZICHT

Hoeveel behandelingen zijn er nodig?

De algemene richtlijn is 4 behandelingen met een tussentijd van 3 à 4 weken. Na 1 à 2 weken kan je al merkbaar resultaat verwachten. Om het bereikte resultaat te behouden is het aangeraden om 1 à 2 keer per jaar een ‘onderhoudsbehandeling’ te ondergaan.

Wat voel je tijdens deze behandeling?

Je voelt een aangename warmte en een lichte prikkel. Na de behandeling blijft het warmtegevoel mogelijk nog even aanhouden. Nog een voordeel van deze behandeling is dat er geen hersteltijd is.

Getuigenis

Na de eerste behandeling met Nano was ik zeer tevreden maar ik wou meer op mijn verslapping werken, Dominique heeft mij dan aangeraden om STARS behandeling te doen.
Na de 1ste behandeling voelde ik na een week al dat mijn huid wat strakker aanvoelde.
Ik heb afspraak voor mijn volgende behandeling meteen vastgelegd. Ook het gebruik van de crème ‘Beauty Pacifique’ is fantastisch.

© 2015 - Instituut Dominique. Alle rechten voorbehouden. | Designed by Cre@ctiv