Pigmentvlekken verwijderen

Pigmentvlekken verwijderen met de “KIS PEELING”

De kis peeling is een peeling zonder sociaal belet, er kan enkel een roodheid en een lichte schilfering voorkomen.

Het is normaal voldoende dat er 1 à 2 peelings worden toegepast, indien ernstig melasma mag de peeling herhaald worden na 3 maanden.

Indicaties

  • Pigmentatievlekken
  • Melasma
  • Post-inflammatoire hyperpygmentatie
  • Donkere vlekken zwangerschap

Wat is het voordeel van een peeling?

Een peeling verandert in geen enkel opzicht de vorm van je gelaat. het is een geheel natuurlijke en effectieve procedure uitgevoerd door een specialist. Het is discreet, je ziet er stralend uit zonder dat je naasten weten waarom!

Dien ik mijn huid voor te bereiden alvorens een behandeling te starten?

Het wordt ten zeerste aangeraden de huid ‘voor te bereiden’ met vit A Soft Performance step 1 om de peel penetratie en de stimulatie van de huid te verbeteren.

Als ‘nabehandeling’ vermijd de eerste 5 dagen UV-blootstelling na de behandeling.

Gebruik Thermal Vital Toner, SOFT Performance step 1 en Calming B&B cream ter herstel en indien nodig als zonnebescherming.

Wat gebeurt er tijdens een sessie?

Een sessie duurt 1 uur en bestaat uit verschillende fasen: reinigen, toepassing van de peel en soms neutralisatie. Je dient minimum 4 sessies te volgen verspreid over meerdere weken.

Wat zijn de na-effecten en doet het pijn?

Enkele uren na de behandeling kan er een lichte roodheid ontstaan. Tijdens de toepassing van de peel zelf, ervaart u een tintelend gevoel, een verdraagzaam warmte gevoel dat vervolgens afneemt en stopt.

© 2015 - Instituut Dominique. Alle rechten voorbehouden. | Designed by Cre@ctiv