Reviews

Wat denken onze klanten?

“Dominique stelt een goede behandeling voor wat op die moment nodig is Ik zag het verschil voor en na , en ook mijn man zag het Dus was ik zeer tevreden Ga er zeker nog terug , en een aanrader voor de personen die nog twijfelen Bedankt Dominique”

– Vanleeuw

“Ik heb ondertussen drie behandelingen gehad voor hormonale acne. Dominique is een rustige, vriendelijke, ervaren vrouw die weet wat ze doet. Mijn huid ziet er stukken beter uit! Ook de producten zijn een echte aanrader. Bij deze dus een dikke 5/5.”

– Leen Roelen

“Steeds een fijne ervaring om een gelaatsbehandeling te krijgen van Dominique of Linda. Met kennis van zaken wordt de huid grondig nagekeken en wordt de huid gereinigd, keuzebehandeling uitgevoerd en achteraf gevoed. Met een zacht muziekje op de achtergrond, werken de voedende bestanddelen in. Heerlijk relaxen. Het resultaat is zeker zichtbaar èn voelbaar.”

– Ria

“Dominique weet wat ze doet, dat is ook de reden dat ik iedere keer terug een nieuwe afspraak maak. Ik voel mij daar ook direct op mijn gemak en kom daar tot rust. Daarvoor wil ik haar bedanken.”

– Langen

“Online gemakkelijk om een afspraak te maken. Professionele behandeling in een aangename en rustgevende omgeving.”

Nathalie

“Linda en Dominique doen hun job geweldig 😘😘😘. Altijd vriendelijk en zorgzaam en voldoende uitleg over de behandeling . Ze zijn een topteam 👍👍👍”

– Steegen

© 2015 - Instituut Dominique. Alle rechten voorbehouden. | Designed by Cre@ctiv