P.R. Cell

Wat is cellulitis?

95% van alle vrouwen lijden aan cellulitis. Cellulitis begint in de puberteit en verhevigt in gevoelige hormonale perioden: zwangerschappen, menopauze, …

Cellulitis herkent men aan de zogenaamde “sinaasappelhuid”: de vetcellen groeperen zich in knobbeltjes en de elastische vezels worden slapper en harder. De bloedsomloop laat de wensen over, het afval stapelt zich op en de afvoer wordt belemmerd.

Onder druk van deze verschillende elementen wordt het weefsel golvend en zelfs pijnlijk.

Hoe werkt P.R. Cell in op cellulitis?

P.R. Cell werkt in verschillende diepten (opperhuid, lederhuid, onderhuid). Het apparaat vermindert en ontvezelt de kussentjes en stimuleert de afvoer via de lymfecirculatie.

De verzorging bestaat uit drie soorten behandelingen:

  1. Zachte behandeling: (op het niveau van de opperhuid en de lederhuid). Losmaken van lymfevocht, desinfiltratie, circulatie, zuurstofbehandeling, verjongingseffecten.
  2. Half-dieptebehandeling: (op het niveau van de lederhuid en de onderhuid). Losmaken van de vezels, vergemakkelijken van de doorstroming, stimulerende en energie-opwekkende werking.
  3. Dieptebehandeling: (op het niveau van de onderhuid en de spieren). In de diepte losmaken van de vezels van de gelokaliseerde vetophopingen, losmaken van gespannen spieren en van vezelvergroeiingen.

Na hoeveel behandelingen ziet men het resultaat?

De eerste effecten zijn zichtbaar vanaf 4 of 5 behandelingen. Voor een langdurig effect heeft men meestal een reeks van behandelingen nodig.

De Palm Touch techniek: De palm touch techniek kan worden toegepast op het gehele lichaam om de volgende behandelingen efficiënt te verstrekken:

  • Cellulitis (billen, buik, heupen, dijen, kniën)
  • Weefselverslapping

Het resultaat!

  • Een harmonieuzer silhouet
  • Een steviger en gezond lichaam
© 2015 - Instituut Dominique. Alle rechten voorbehouden. | Designed by Cre@ctiv