OXYjet Zuurstofbehandeling

De OXYjet is een gelaatsbehandeling op basis van pure zuurstof die de huid intensief verzorgt.

Het is een perfecte behandeling voor anti-aging en huidverbetering en geeft een droge huid, uitgeputte huid of verouderde huid weer volop energie.

De OXYjet is een veilige , pijnloze en effectieve behandeling waarbij we geen gebruik maken van naalden. Deze behandeling laat de huid stralen na 1 behandeling.

Huidverbetering met zuurstoftherapie

Naarmate we ouder worden neemt de huid van binnenuit minder zuurstof op. Hierdoor start het verouderingsproces van de huid.

OXYclear

De behandeling start met een intensief reinigingde OXYclear. Pure zuurstof, enzymen verwijderen vuil en verhoorningen van de huid.

OXYtone

De behandeling wordt vervolgd met OXYtone een bindweefselmassage.

Hiervoor brengen we een verstevigend serum aan. De bindweefselmassage stimuleert de huid om collageen en elastine aan te maken. Massage zorgt voor een goede doorbloeding, lift en verstevigt de huid.

Hierdoor krijg je huid een echte oppepper en oogt het fris.

OXYjet

Dan gebruiken we de OXYjet waarbij huideigen stoffen in het serum diep in de huid worden geblazen  met een pulserende druk , medicinale zuurstof.

Het serum bevat  hyaluronzuur, phytohormonen en vitaminen. Het zo gecreëerde depot werkt in de diepte van de huid, die daardoor wordt opgevuld en een snel resultaat is zichtbaar.

De huid ziet er weer vol en glad uit. De huidcel krijgt door middel van pure zuurstof weer energie om celindeling te vormen.Onmiddellijk een mooie glow zichtbaar!

Tijdens de diverse zuurstofbehandeling kan er gebruik gemaakt worden van diverse andere technieken afhankelijk van de huid.

OXYcryo2

Voor gevoelige huiden te kalmeren en zorgt voor strakkere gelaatscontouren.

En geeft een oppepper bij vermoeide huid.

OXYdiamond

OXYdiamond voor de natuurlijke glow.

Onzuiverheden, verhoorningen, bleke winterhuid en droogte rimpels worden met de OXYdiamond peeling en geconcentreerde zuurstof letterlijk weggeblazen.

Peelen van vermoeide, vale huid en om huidvernieuwing te stimuleren.

OXYspray

Na peelings, laserbehandelingen of beautyoperaties is het beter om de huid niet aan te raken.

Met de OXYspray behandeling kan het genezingsproces worden versneld.

Medische pure geconcentreerde zuurstof werkt verkoelend en kalmeert de geïrriteerde huid en verzacht de rode huid. Bovendien geeft het een enorme vochtboost aan de huid.

Hoe vaak deze behandeling toepassen

Je kan de behandeling 1 keer toepassen voor een feestje of speciale gelegenheid. Het geeft de huid een onmiddellijke oppepper.

In kuurverband kan het de huid structureel verbeteren en verjongen.

De conditie van de huid is leidend voor het persoonlijk behandelplan dat wij graag voor jou opstellen.

© 2015 - Instituut Dominique. Alle rechten voorbehouden. | Designed by Cre@ctiv