Anti-aging

Natuurlijke huidverjonging en verbetering

Bij Schoonheids- & Anti-Aging Instituut Dominique kan je kiezen uit verschillende gelaatsverzorgingen aangepast aan jouw huidprobleem. Kom gerust eens langs voor een gratis intake-gesprek en huidadvies. Voor elk huidprobleem is er een oplossing!

Onze behandelingen

De nieuwste technologie voor huidverbetering, gebaseerd op zuiver rood LED licht. Lichttherapie afkomstig uit de medische wereld. Voor een mooie huid, schakel het licht aan!

Oxygeneo is een huidvernieuwende, exfolierende behandeling die de huidtextuur verbetert en zuurstofverrijking van binnenuit, infusie van werkstoffen en radiofrequentie voor de versteviging van de huid en zichtbaar vermindering van rimpels.

Door middel van fijne microkristallen worden dode huidcellen en onzuiverheden verwijdert. Voor een zachte en frisse huid!

The original Herbal Peeling: van Fresh up naar Energy en Classic. Bij de drie behandelingsmethodes worden de GREEN PEEL kruiden op de huid gemasseerd.

De BT-nano is de microcurrent technologie in microformaat. Met dit toestel wordt de huid gelift en de spieren op de juiste tonus gebracht.

De 4-in-1 peeling met een bruisend en thermo sensorisch mechanisme stimuleert de zintuigen.

Een natuurlijke huidverjongingsbehandeling die het hoogtepunt is op het gebied van verstrakking, lifting en anti-aging.

De Hollywood hype op vlak van huidverbetering is eindelijk overgewaaid naar België en nu in Zepperen.

© 2015 - Instituut Dominique. Alle rechten voorbehouden. | Designed by Cre@ctiv