Definitieve ontharing met VPL

VPL – Variable Pulsed Light

Energist Ultra : Geavanceerd Grensverleggend Wetenschappelijk bewezen techniek.

Ongewenst haargroei permanent verwijderen kan nu makkelijker en aangenamer dan ooit! Het meest innoverende, gepatenteerde VPL-systeem van de Energist-Ultra is de efficiëntste, veiligste, snelste en aangenaamste permanente ontharingsmethode.

Tal van dermatologische rapporten bewijzen dat de Energist-Ultra met zijn uniek VPL-systeem succesvol blijkt te zijn, daar waar conventionele systemen falen.

Hoe werkt de Energist-Ultra?

De Energist-Ultra werkt met gepulseerd licht, namelijk geconcentreerd licht wordt op de huid afgegeven en wordt geabsorbeerd door de melanine (pigment) in de haren. Hierop volgt een warmteontwikkeling in de haarzakjes die de groeicellen van de haren die in de groeifase zijn, voorgoed vernietigt. Na circa 3 weken zijn heel wat haren voorgoed verdwenen.

Wat maakt de Energist-Ultra de keizer van de lichttechnologie?

Door het unieke VPL-systeem bevat elke flits een reeks micropulsen waardoor de energie kan worden aangepast aan de specifieke noden van uw haar en huid. Zo kan er méér energie naar het haar gebracht worden zonder het omringende weefsel te verhitten. Hierdoor kunnen ook dunne haren en haren met weinig pigment effectief behandeld worden.

Behandeling op maat geeft een beter en sneller resultaat!

Kunnen alle haar – en huidskleuren behandeld worden?

Haren dienen pigment (kleur) te bevatten en hoewel donkere haren het snelst verdwijnen, kan met zo’n hoge energie worden gewerkt, dat ook de meest donkerblonde tot minder blonde haren verdwijnen. Dankzij het unieke VPL-systeem kunnen veel meer huidtypes succesvol worden behandeld dan met de traditionele systemen.

Zijn er voorzorgsmaatregelen nodig?

Het is belangrijk om vanaf minstens 4 weken voor de behandeling geen haren meer te epileren met pincet of met hars. Scheren of knippen mag wel. Ook dient de zon en de zonnebank zoveel mogelijk vermeden te worden vanaf een paar weken voor de behandeling.

Hoeveel kost een behandeling?

De kostprijs is afhankelijk van de oppervlakte van het te ontharen gebied en wordt vastgesteld tijdens een gratis intake-gesprek.

Behandeling met de Energist biedt u tal van voordelen: al uw ongewenste haargroei verdwijnt in een minimum van tijd, wat voor u een behoorlijk financieel voordeel betekent samen met een grote tijdsbesparing! Bovendien is de Energist behandeling comfortabel en risicovrij!

Getuigenis

“Omdat ik me altijd gestoord heb aan de haargroei van mijn bikinilijn ben ik te rade gegaan bij Dominique.
Zij informeerde me over permanente ontharing en op basis daarvan heb ik de stap gezet.
Nu ben ik eindelijk verlost van het scheren en de vervelende uitslag die ik telkens erbij had.
Ik ben ontzettend tevreden over het resultaat en wou dat ik dit eerder had gedaan.”

© 2015 - Instituut Dominique. Alle rechten voorbehouden. | Designed by Cre@ctiv