Wat zijn pakkingen?

Pakkingen zijn een ware traktatie voor het lichaam. Geven energie ,ontgiften en verstevigen je huid. Door de lichaamspakking worden de afvalstoffen afgedreven en mineralen toegevoegd aan de huid. Pakkingen kunnen gedaan worden om verschillende doeleinden en duurt ongeveer een klein uurtje.  

Er zijn verschillende pakkingen !

Pakkingen die het lichaam ontgiften  en de stofwisseling stimuleren. Daarnaast zijn er pakkingen die verstevigen, slimming, anti-cellulite en voeden. En er zijn pakkingen voor lichaam en geest. Na 20 min voel je je als herboren.  

Maar hoe werkt dat?

Eerst kiezen we een pakking. Daarna zorgt een scrub voor verwijdering van de dode huidcellen en voor het stimuleren van de doorbloeding. De gereinigde huid wordt zacht en de poriën openen zich waardoor de pakking beter in het lichaam kan trekken. Nu je huid helemaal gereinigd en voorbereid is, is het tijd voor de pakking zelf. Deze wordt afgedekt met folie. Vervolgens kan de pakking rustig intrekken terwijl je ontspant. Wordt al dan niet afgespoeld en huid wordt  ingesmeerd bij bijhorende crème.  

Wordt dit in kuurverband toegepast?

Dit kan in kuurverband als het om cellulitis gaat of versteviging 4 à 6 behandelingen. Maar kan ook als aparte behandeling.  

Welke zones?

Armen, benen, buik als het plaatselijk is met een ontspannende pakking volledige lichaam.  

Enkele tips:

  • Drink voldoende water tijdens de behandeling om het geactiveerde metabolisme te ondersteunen.
  • Vermijd rijke maaltijden en alcohol voor en na de behandeling
  • Optimale resultaten kunnen bereikt worden door de combinatie van sport en een evenwichtige voeding